PBSP-terapiapäivä pienryhmälle 14.2.2019

Nyt ensimmäistä kertaa Suomessa toivottua pienryhmätyöskentelyä!

SALLY POTTER Englannista ohjaa PBSP -terapiapäivän pienryhmälle. Suotavaa on, että osallistujilla olisi jo aiempaa näkemystä PBSP-työskentelystä ja teoriasta (esim. osallistuminen aiempiin työpajoihin/ koulutustilaisuuksiin). Päivä sopii erityisesti PBSP-terapeuttikoulutukseen aikoville.

ILMOITTAUDU MUKAAN/ PYYDÄ LISÄTIETOJA

Huomaa myös:

PBSP-tutustumisillat 17.10. ja 12.12.2018 Helsingissä. Ks. lisätiedot

PBSP-työpaja pe-la 15.2.-16.2.2019 ohjaajana Sally Potter. Ks. lisätiedot

SISÄLTÖ:

Terapiapäivässä Sally Potter ohjaa  PBSP-terapiaistunnot eli "rakennelmat" (structure) neljälle henkilölle. Ryhmään mahtuu lisäksi max. 8 henkilöä.

Jos haluat saada PBSP-terapiaistunnon, tarkoittaa se noin tunnin mittaista työskentelyä sinulle juuri nyt tärkeän asian parissa. Sinulla voi jo etukäteen olla teema, jota haluat työstää, mutta voit aloittaa työskentelyn spontaanistikin. Myös seuraamalla toisille annettuja istuntoja pääset omakohtaisesti reflektoimaan itsellesi henkilökohtaisesti tärkeitä asioita. 

Huomaathan, että työskentely on terapeuttista ja syvällistä. On tärkeää, että sinulla on luottohenkilö tai terapeutti, jonka kanssa voit tarvittaessa jälkeenpäin käsitellä asioita. Jos haluat keskustella, olisiko työpaja sinulle ja elämäntilanteessasi juuri nyt sopiva, voit ottaa yhteyttä ja keskustella asiasta. Ks. yhteystiedot alla.

MITÄ PBSP ON?

LISÄTIETOA MENETELMÄSTÄ

Terapiapäivän ohjaaja Sally Potter:

 

Sally Potter, BACP-Accredited relationship therapist, M.A., M.Sc. ja PBSP-opettaja

Sally Potterilla on yksityisvastaanotto Manchesterissa, jossa hän tarjoaa yksilö-, pari- ja ryhmäterapiaa. Hänen erityisosaamistaan ovat ahdistushäiriöt, masennus, tuki elämänmuutoskohdissa, vanhemmuus, työhön liittyvät haasteet ja organisaatiodynamiikka. Sally Porter on toiminut yli kahdenkymmenen vuoden ajan johdon coachina ja johtajuuskonsulttina. Hänellä onkin aivan erityinen näkemys ja kokemus, miten PBSP:tä voidaan soveltaa työyhteisöjen ja johtajuuden kehittämisessä.

Lisätietoja Sally Potterista

 

 

 

Aikataulu ja paikka:

To 14.2.2019 klo 9-18

AVA - Hotelli ja Instiuutti, Karstulantie 6, 00550 Helsinki

Hotelli Avan yhteystiedot ja tulo-ohjeet

Hinta:

Osallistumismaksu 157,26 € + alv 24% = 195 €

ERIKOISHINTA TERAPEUTTIKOULUTUKSEN KESÄKUUSSA 2018 ALOITTAVILLE: Osallistumismaksu & henkilökohtainen terapiaistunto 250,00 € + alv 24% = 310 €

Osallistumismaksu & henk. koht. terapiaistunto 282,26 + alv 24% = 350 €

HUOM! Jos haluat lisäksi osallistua Sally Potterin 15.-16.2.2019 ohjaamaan työpajaan, saat 15% alennuksen osallistujamaksustasi.

Hintoihin sisältyy välipalatarjoilut. Lounas on omakustanteinen.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova, ja varmistat paikkasi maksamalla varausmaksun. Varausmaksua on 60 € (sis. ALV) ei palauteta. Loppuosa maksusta laskutetaan noin 3 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Jos peruutus tulee kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua tai sen jälkeen (31.1.2019), osallistumismaksu on maksettava kokonaisuudessaan (poikkeus: jos sinulla on esittää lääkärintodistus). Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta, rekisteröintimaksu palautetaan.

Osallistumismaksu on mahdollista jakaa myös eriin ja jaksottaa pitemmälle ajanjaksolle. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään tai kerro tästä ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Majoitus ja ruokailut:

Hotelli Avasta on myös mahdollista varata majoitus ja aamiaiset. Tee varaus suoraan Hotelli Avaan mahdollisimman pikaisesti. Olemme tehneet hotelliin alustavan huonevarauskiintiön (mainitse varatessasi tunnus "PBSP"), joka on voimassa 18.1.2019 asti. Hotellissa on erilaisia huonevaihtoehtoja - myös studiohuoneita, joissa on keittiö.

ks. huonevaihtoehdot, hinnat 2018 ja yhteystiedot

Oletko kiinnostunut kouluttautumaan PBSP-terapeutiksi tai osallistumaan koulutuksen ensimmäisen vuoden moduuleihin?

Jos terapeuttikoulutus kiinnostaa Sinua, elokuu-syyskuun työpajaan osallistuminen on suotavaa varsinkin, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta PBSP:stä! Huomaa myös, että jos saat työpajassa oman terapiaistunnon, hyväksytään se osaksi PBSP-terapeuttiopintojasi.

TUTUSTU PBSP-TERAPEUTTIKOULUTUKSEEN 

Lisätiedot ja tapahtuman vastaava järjestäjä:

Riitta Saarikko

riitta(at)viisaskeho.fi

puhelin 050 367 6891

Kotona kehossa...