Pesso Boyden System Psychomotor - työpaja

KORONA-EPIDEMIAN TAKIA TYÖPAJA 13.-14.11.2020 ON PERUUTETTU. OHJAAJA ARNOUD VAN BUUREN EI PYSTY MATKUSTAMAAN SUOMEEN KORONAKARANTEENIMÄÄRÄYSTEN VUOKSI. TUTUSTU MUIHIN AJANKOHTAISIIN TAPAHTUMIIN:

PBSP.FI - SIVUSTOLLA

ARNOUD VAN BUUREN Hollannista ohjaa kokemuksellisen PBSP -työpajan Helsingissä 13.-14.11.2020. Van Buuren on lääketieteen tohtori, jolla on laaja asiantuntemus ja pitkä kokemus PBSP:n soveltuvuudesta sisäistä kasvua ja eheyttä tukevana työkaluna.

Työpajaan mahtuu max. 23 osallistujaa. Työpaja on englanninkielinen - tulkkaus suomeksi (ryhmässä olevien tarpeiden mukaisesti). Työpaja sopii menetelmään tutustumiseksi ja myös edellisiin tapahtumiin osallistuneille sekä 3-vuotisessa terapeuttikoulutuksessa oleville.

Työpajan sisältö

Työpaja tarjoaa käytännönläheistä oppimista PBSP-terapiasta sekä ymmärrystä kehon, mielen, tunteiden ja henkisyyden kokonaisvaltaisesta yhteydestä ja toiminnasta. Työpajasta saat inspiraatiota omaan työhösi terapia- tai ihmissuhdealoilla sekä tilan oman elämäsi ajankohtaisten ja tärkeiden kysymysten tutkimiseen.

Arnoud van Buuren ohjaa  PBSP-terapiaistunnot eli "rakennelmat" (structure) 6 henkilölle. Muut osallistujat pääsevät näin seuraamaan PBSP-työskentelyä sekä saavat mahdollisuuksia toimia terapiaistunnoissa roolihenkilöinä. Lisäksi van Buuren opettaa teoreettista taustaa sekä ohjaa koko ryhmälle harjoituksia. Näin pääset monipuolisesti reflektoimaan itsellesi tärkeitä asioita.

Jos haluat saada PBSP-terapiaistunnon työpajassa, tarkoittaa se noin tunnin mittaista työskentelyä sinulle juuri nyt tärkeän asian parissa. Sinulla voi jo etukäteen olla teema, jota haluat työstää, mutta voit aloittaa työskentelyn spontaanistikin. Myös seuraamalla toisille annettuja istuntoja pääset omakohtaisesti reflektoimaan itsellesi henkilökohtaisesti tärkeitä asioita. HUOM! Terapia-istuntopaikkoja on rajoitetusti. Huomaathan, että työpaja on erittäin antoisa myös ilman omaa istuntoa.

Työpajaan osallistuminen on terapeuttista ja syvällistä. Jos olet epävarma, onko työpaja sinulle/nykyisessä elämäntilanteessasi juuri nyt sopiva, ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta (ks. yhteystiedot alla). On myös tärkeää, että sinulla on luottohenkilö tai terapeutti, jonka kanssa voit tarvittaessa työpajan jälkeen työstää esiin nousseita asioita. 

Aikataulu ja paikka

Pe 13.11.2020 klo 9.30-18

La 14.11.2020 klo 9-17

Työpaja järjestetään Helsingissä/ Helsingin seudulla. Paikka ilmoitetaan syksyllä.

Hinta

Osallistumismaksu 294,35 € + alv 24% = 365 €

Osallistumismaksu + henkilökohtainen terapiaistunto 370,97 € + alv 24% = 460 €

Ilmoita toiveestasi saada oma terapiaistunto ilmoittautumisen yhteydessä.

Hintoihin sisältyy työpajaan osallistuminen, mahdollisesti jaettavat materiaalit sekä välipalatarjoilut. Lounas on omakustanteinen.

Peruutusehdot

Huomaa! Vasta kun tapahtuman järjestyminen on korona-tilanteen laantumisen takia varmistunut, saat laskun varausmaksusta, jonka maksamalla varmistat paikkasi työpajassa.   

Ilmoittautuminen on sitova ja varmistat paikkasi maksamalla varausmaksun. Varausmaksu on 70 € (sis. ALV 24%), ei palauteta. Loppuosa maksusta laskutetaan noin 3 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Jos peruutus tulee 22.10.2020 jälkeen, osallistumismaksu on maksettava kokonaisuudessaan (poikkeus: jos sinulla on esittää lääkärintodistus). Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut (mukaanlukien rekisteröintimaksu) palautetaan.

Osallistumismaksu on mahdollista jakaa myös eriin ja jaksottaa pitemmälle ajanjaksolle. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään tai kerro tästä ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä.

Huomaa stipendirahasto

Jos tämä työpaja olisi sinulle tärkeä, mutta osallistumismaksu tuntuu liian isolta budjettiisi nähden, kirjoita vapaamuotoinen hakemus Elämäntaideyhdistys ry:lle (/ Riitta Saarikko) ja perustele, miksi haluaisit osallistua ja miksi tarvitsisit apua osallistumismaksun kanssa. Huhtikuun 2020 myönnetyt stipendit ovat voimassa marraskuun työpajassa. Toimita vapaamuotoinen hakemus s-postilla viimeistään 1.9.2020 mennessä osoitteeseen [riitta(at)viisaskeho.fi].

Työpajan ohjaaja Arnoud van Buuren

MD, psykoterapeutti, valtuutettu PBSP-opettaja

Arnoud van Buuren on valtuutettu PBSP-terapeutti, -ohjaaja ja -opettaja. Hän on työskennellyt riippuvuusproblematiikan parissa 1980-luvulla. 1990-luvulla hän erikoistui psykodynaamiseksi psykoterapeutiksi, PBSP:hen ja EMDR:ään. Van Buuren toimii mielenterveystyön opettajana Erasmus-yliopistosssa Rotterdamissa, opettaa useampaa aihetta RINO-Noord Hollandissa, joka on postdoc -jatkokoulutuskeskus psykologeille ja psykoterapeuteille Amsterdamissa.

Arnoud van Buurenin kotisivut

 

Palautetta ja kokemuksia edellisistä PBSP-työpajoista

* "Käytännön esimerkkejä trauman hoidosta. Oli kiinnostavaa kuulla erilaisia tarinoita ja nähdä taitavan terapeutin työskentelyä."

* "Tärkeintä: Erittäin ammattitaitoinen ja havainnollistava opetus sekä ryhmän osallistaminen siihen. Ilmapiiri, joka oli erityisen hyvä (kunnioittava, tilaa antava, turvallinen, salliva, hyvää tahtova). Hyvät järjestelyt (tulkkaus, sijainti, päivien rakenne, tarjoilut, majoitus jne.). Sain mm.: Omien prosessien esille nousua sekä eteenpäin menoa, työhön työkaluja sekä rakkautta ja iloa."

* "Uusia keinoja ja näkökulmia trauman hoitoon."

* "Käytännön harjoitukset antoivat paljon, sekä katsojana että osallistujana."

* "Tärkeä ja mielenkiintoinen huomio oli myös se, että eheytyminen on mahdollista, ja aina ei ole tarpeen 'rypeä' vaikeissa tunteissa - voi mennä välillä nopeammin eheytyminen kokemukseen."

* "Tekniikka, kokemusten syvyys, kehollisuus, herkkyys aistia."

 

Lisätiedot ja tapahtuman vastaava järjestäjä

Viisas Keho Oy

Riitta Saarikko

riitta(at)viisaskeho.fi

puhelin 050 367 6891

www.viisaskeho.fi