Pesso Boyden System Psychomotor -työpaja 6.-7.9.2019

PBSP-opettaja SALLY POTTER Englannista ohjaa kokemuksellisen PBSP -työpajan Helsingissä 6.-7.9.2019! Potter kävi Suomessa viimeksi toukokuussa 2019. Hänen selkeytensä luennoitsijana, huolellisuus työskentelyssä ja taito luoda turvallinen tila osallistujille sai poikkeuksellisen paljon kiitosta toukokuun seminaariin ja työpajaan osallistuneilta.

Syyskuun työpajaan mahtuu max. 23 osallistujaa. Työpaja on englanninkielinen - tulkkaus suomeksi (ryhmässä olevien tarpeiden mukaisesti). Työpaja sopii menetelmään tutustumiseksi ja myös edellisiin tapahtumiin osallistuneille!

Ilmoittaudu mukaan

Työpajan sisältö

Työpaja tarjoaa käytännönläheistä oppimista PBSP-terapiasta sekä ymmärrystä kehon, mielen, tunteiden ja sielun kokonaisvaltaisesta yhteydestä ja toiminnasta. Työpajasta saat inspiraatiota omaan työhösi terapia- tai ihmissuhdealoilla sekä tilan oman elämäsi ajankohtaisten ja tärkeiden kysymysten tutkimiseen.

Sally Potter ohjaa  PBSP-terapiaistunnot eli "rakennelmat" (structure) 6 henkilölle. Muut osallistujat pääsevät näin seuraamaan PBSP-työskentelyä sekä saavat mahdollisuuksia toimia terapiaistunnoissa roolihenkilöinä. Lisäksi Potter opettaa teoreettista taustaa sekä ohjaa koko ryhmälle harjoituksia. Näin pääset monipuolisesti reflektoimaan itsellesi tärkeitä asioita.

Jos haluat saada PBSP-terapiaistunnon työpajassa, tarkoittaa se noin tunnin mittaista työskentelyä sinulle juuri nyt tärkeän asian parissa. Sinulla voi jo etukäteen olla teema, jota haluat työstää, mutta voit aloittaa työskentelyn spontaanistikin. Myös seuraamalla toisille annettuja istuntoja pääset omakohtaisesti reflektoimaan itsellesi henkilökohtaisesti tärkeitä asioita. HUOM! Terapia-istuntopaikkoja on rajoitetusti. Huomaathan, että työpaja on erittäin antoisa myös ilman omaa istuntoa.

Työpajaan osallistuminen on terapeuttista ja syvällistä. Jos olet epävarma, onko työpaja sinulle/nykyisessä elämäntilanteessasi juuri nyt sopiva, ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta (ks. yhteystiedot alla). On myös tärkeää, että sinulla on luottohenkilö tai terapeutti, jonka kanssa voit tarvittaessa työpajan jälkeen työstää esiin nousseita asioita. 

LISÄTIETOA MENETELMÄSTÄ 

Sally Potter

BACP-Accredited relationship therapist, M.A., M.Sc. ja PBSP-opettaja

Sally Potterilla on yksityisvastaanotto Manchesterissa, jossa hän tarjoaa yksilö-, pari- ja ryhmäterapiaa. Hänen erityisosaamistaan ovat ahdistushäiriöt, masennus, tuki elämänmuutoskohdissa, vanhemmuus, työhön liittyvät haasteet ja organisaatiodynamiikka. Sally Porter on toiminut yli kahdenkymmenen vuoden ajan johdon coachina ja johtajuuskonsulttina. Hänellä onkin aivan erityinen näkemys ja kokemus, miten PBSP:tä voidaan soveltaa työyhteisöjen ja johtajuuden kehittämisessä.

Lisätietoja Sally Potterista

 

 

Aikataulu ja paikka

Pe 6.9.2019 klo 9.30-18

La 7.9.2019 klo 9-17

Hotelli Ava, Karstulantie 6, 00550 Helsinki, ks. lisätiedot

Hinta

Osallistumismaksu 294,35 € + alv 24% = 365 €

Osallistumismaksu + henkilökohtainen terapiaistunto 370,97 € + alv 24% = 460 €

Ilmoita toiveestasi saada oma terapiaistunto ilmoittautumisen yhteydessä.

Hintoihin sisältyy työpajaan osallistuminen, mahdollisesti jaettavat materiaalit sekä välipalatarjoilut. Lounas on omakustanteinen.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja varmistat paikkasi maksamalla varausmaksun. Varausmaksu on 60 € (sis. ALV 24%), ei palauteta. Loppuosa maksusta laskutetaan noin 3 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Jos peruutus tulee 22.8.2019 jälkeen, osallistumismaksu on maksettava kokonaisuudessaan (poikkeus: jos sinulla on esittää lääkärintodistus). Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta, kaikki maksut (mukaanlukien rekisteröintimaksu) palautetaan.

Osallistumismaksu on mahdollista jakaa myös eriin ja jaksottaa pitemmälle ajanjaksolle. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään tai kerro tästä ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä.

Huomaa stipendirahasto

Jos tämä työpaja olisi sinulle tärkeä, mutta osallistumismaksu tuntuu liian isolta budjettiisi nähden, kirjoita vapaamuotoinen hakemus Elämäntaideyhdistys ry:lle (/ Riitta Saarikko) ja perustele, miksi haluaisit osallistua ja miksi tarvitsisit apua osallistumismaksun kanssa. PBSP-työpajaan osallistumisen tueksi on pieni stipendirahasto.  Toimita vapaamuotoinen hakemus s-postilla viimeistään 1.8.2019 mennessä osoitteeseen [riitta(at)viisaskeho.fi].

Palautetta ja kokemuksia edellisistä PBSP-työpajoista

Mitkä olivat tärkeimmät asiat Sinulle työpajassa? Mitä sait?

* "Käytännön esimerkkejä trauman hoidosta. Oli kiinnostavaa kuulla erilaisia tarinoita ja nähdä taitavan terapeutin työskentelyä."

* "Tärkeintä: Erittäin ammattitaitoinen ja havainnollistava opetus sekä ryhmän osallistaminen siihen. Ilmapiiri, joka oli erityisen hyvä (kunnioittava, tilaa antava, turvallinen, salliva, hyvää tahtova). Hyvät järjestelyt (tulkkaus, sijainti, päivien rakenne, tarjoilut, majoitus jne.). Sain mm.: Omien prosessien esille nousua sekä eteenpäin menoa, työhön työkaluja sekä rakkautta ja iloa."

* "Uusia keinoja ja näkökulmia trauman hoitoon."

* "Käytännön harjoitukset antoivat paljon, sekä katsojana että osallistujana."

* "Tärkeä ja mielenkiintoinen huomio oli myös se, että eheytyminen on mahdollista, ja aina ei ole tarpeen 'rypeä' vaikeissa tunteissa - voi mennä välillä nopeammin eheytyminen kokemukseen."

* "Tekniikka, kokemusten syvyys, kehollisuus, herkkyys aistia."

 

Tutustu myös PBSP:Stä kirjoitettuihin blogeihin:

The Sealed Room of the Heart - or Of Robots and Men, Pia Kiviaho-Kallio

Tunnistatko, kun sisäisen kasvun esteenä on omnipotenssi?

Miksi ja miten korjata kurjia tunnemuistoja?

Lisää palautetta ja kokemuksia PBSP-työskentelystä löydät FB-ryhmästä PBSP in Finland, liity mukaan!

Ilmoittaudu mukaan

Lisätiedot ja tapahtuman vastaava järjestäjä

Riitta Saarikko

riitta(at)viisaskeho.fi

puhelin 050 367 6891

Kotona kehossa...