Tarina 

Elämäntaidefoorumi on paikka ihmettelylle, leikille ja luovuudelle. Ja näin kasvulle ihmisenä!

Elämäntaidefoorumin tarina alkoi vuonna 2006. jolloin Riitta Saarikko ja Merja-Riitta Hämäläinen rakensivat puitteet Essential Motion -koulutukselle. Nelivuotinen koulutus tarjosi osallistujille hyviä kokemuksia niin yhteisöllisyydestä kuin turvallisesta tilasta ilmaista vapaammin autenttista itseä ja tunteita. Myös Elämäntaidefoorumin kolmas jäsen Pirjo Salo innostui aiheesta oitis!

Vuosien varrella olemme etsineet ja ihmetelleet. Perusajatuksemme on, että haluamme toteuttaa vain sellaista, jonka koemme syvästi merkitykselliseksi ja joka tukee inhimillistä hyvinvointia kestävällä tavalla. Haluamme, että jokainen koulutus tai tapahtuma luo osallistujille turvallisen paikan autenttisen itsen ja elämän tutkimiseen.

Kullakin meistä foorumilaisista on omanlainen painopiste. Merja-Riitan ominta aluetta on luova elämäntaide, Pirjolla keholeikki ja tunne-elämä sekä Riitalla keho, tunteet ja korjaavat uudet muistot. Keho on yhteinen kivijalkamme. Kehollinen kokemus on ydin, otammepa sitten siveltimen käteen, annamme äänen kuulua tai kehon tanssia vapaasti! Ja miten tyydyttävältä tuntuukaan kokea yhteyttä sydämestä sydämeen, kun olemme läsnä kehoissamme.

Taide ja luova ajattelu kulkevat aina tieteen ja valmiiden rakenteiden edellä. Koulutuksemme ja tapahtumamme sopivat sinulle, joka etsit raikkaita, uudenlaisia näkökulmia ja haluat kokea tulevasi aidosti kohdatuksi. Haluat rakentaa lisää yhteyttä omaan luovuuteesi ja potentiaaliisi. Haluat hellittää toimintavoista ja uskomuksista, jotka eivät enää palvele sinua. Tahdot toteuttaa elämässä asioita, jotka tuntuvat sinun sydämessäsi merkityksellisiltä. Ja olla elossa kaikilla aisteillasi!

Löydät meiltä ammatillisia koulutuksia, kursseja, työpajoja, matkoja ja seminaareja. Osassa toimimme itse kouluttajina. Kutsumme säännöllisesti myös kotimaisia ja ulkomaisia asiantuntijoita täydentämään ja rikastuttamaan koulutustarjontaamme.

Inhimillistä kasvua ei voi suorittaa eikä kiirehtiä. Sille on tarjottava turvallisia puitteita. Nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi tulemisen kokemuksia. Lupaa turvallisesti myös kokeilla. Kasvurauhaa.

Kohtaamisiin Elämäntaidefoorumilla kanssasi!

t. Merja-Riitta, Pirjo ja Riitta